T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi

Radyo Günlerinde Edebiyatın Yan Etkileri

Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi’nde Radyo Günleri kapsamında yayınlanan “Edebiyatın Yan Etkileri” programına, 2 Haziran'da Orhan Veli Kanık dinleyici ile buluşturacak.

“Edebiyatın kendi doğası içinde yaptığı yolculuk” diyerek yola çıkan programda, Türk edebiyatının önemli isimlerinin edebi yönlerinden daha çok yaşantılarına bakmayı, usta edebiyatçıların hayata karşı duruşlarını ve bunun eserlerine olan yansımasını edebiyatseverler ile buluşturmayı hedefleyen “Edebiyatın Yan Etkileri” programında Orhan Veli Kanık’ı konu alacak.

Başarılı radyocu, Gönül Ak’ın sunumuyla “Edebiyatın Yan Etkileri” programı 2 Haziran Cumartesi 15.00–16.00’da Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesinde gerçekleşecek.

Edebiyatın Yan Etkileri